ALGAS TARTU 2019. AASTA TANTSUPEO KUNSTILISE LÄHTEIDEE KONKURSS

Pressiteade 06.04.2018

Koostöös Tartu linnaga kuulutas Tartumaa Rahvatantsujuhtide Liit 5. aprillil välja avaliku konkursi, et leida juunis 2019 toimuva tantsupeo lähteidee. Tegemist oleks esimese korraga, kui Tartu laulupeoga seotud ürituste raames toimuks ka kõiki rahvatantsurühmade liike kaasav tantsupidu.

Tartu tantsupidu 2019 toimub 21. juunil 2019 ja on üks põhiprogrammi üritustest, millega tähistatakse laulupeo 150. sünnipäeva Tartus 20.–22. juuni 2019. Tantsupidu korraldavad Tartumaa Rahvatantsujuhtide Liit ja Tartu linn.

Ideekavandite esitamise lõpptähtaeg on 1. mai, vabas kirjalikus vormis konkursitöid võib esitada nii idee tasandil kui valmis stsenaariumina. Konkursitöid oodatakse kinnises ümbrikus märgusõnaga „Tartu tantsupidu 2019“ hiljemalt 1. maiks 2018 aadressil Tartumaa Omavalitsuste Liit, Riia 15, 51010 Tartu või digitaalselt allkirjastatuna aadressile .

Konkursi tingimused: http://tartulaulupidu.ee/wp-content/uploads/2018/04/tartu-tantsupidu-2019-lahteidee-konkurss.pdf

Lisainfo:
Uve Saar