TARTU LINNA PÄEVA AUTORITE RAAMATULAAT 2021

10. august 2021
Kell 11–17 Tartus Küüni tänaval

TARTU LINNA PÄEVA AUTORITE RAAMATULAAT 2021

/LAAT JÄI KOROONAPIIRANGUTE TÕTTU ÄRA./
Kolmandat suve rõõmustab tartlasi raamatulaat, kus oma teoseid müüvad autorid ise otse lugejatele, nii et toredate jutuajamiste ja autori-lugeja kohtumiste teel ei seisa ei miski ega keski. Saabuval suvel ootab kirjanduslinn lisaks Tartu ja Tartumaa autoritele raamatulaadale kirjanikke üle Eesti. Sellist kirjanike tihedust ruutmeetril juba üle ei trumpa – võimalik Tartus!

Autorite laat toimub 10. augustil südalinna Küüni tänavale paigaldatavas suures raamatutelgis. Laat algab kell 11 ja kestab tööpäeva lõpuni. Osta saab nii ilu- kui teaduskirjandust ja soovi korral on tihedas kasutuses päeva ajalukku vormistav raamatulaada eritempel.

Tulge pange kokku nimed ja autorite näod, ajage juttu ning uurige-puurige kõige kohta, mis lugemisest südamesse on läinud ja sinna kripeldama jäänud. Tulge ostke uusi raamatuid ja kindlasti annavad autorid oma autogrammi heal meelel ka juba varem soetatud eksemplaridesse.

Lisaks saab nautida samuti augustisse nihutatud Tartu linna päeva galakontserdi päevaseid proove ning õhtul loomulikult kontserti ennast.

Ootame teid Tartus ja Tartusse, kirjanduse- ja raamatusõbrad!

Üritus Facebookis: https://www.facebook.com/events/155719166612358

Osalemine on autoritele-kirjanikele tasuta ja raamatulaata korraldab Tartu linn koostöös Eesti Kirjandusmuuseumiga.

🟥 Autorite registreerimine e-posti aadressil kuni 25. juulini. (Inga Ivanova, 737 7703, Eesti Kirjandusmuuseum)