Emajõe suvekontserdid – Ivo Linna ansambliga Supernova

27. juuli 2022
Sadamateatri juures

Emajõe suvekontserdid – Ivo Linna ansambliga Supernova

27. augustil kell 20 kutsume kõiki Sadamateatri juurde, kus esineb Ivo Linna ansambliga Supernova.

Supernova on bänd, mis on oma nimele kohaselt Eesti muusikamaailmas tähena plahvatanud, ent sugugi mitte hääbunud, pigem vastupidi – leidnud oma tee kuulajate südamesse nii hinnatud live-peobändina kui ka vana hea 1960. ja 1970. aastate biit- ja rokkmuusika viljelejana. Ansambel loodi 2006. aastal Tartus ning bändi esimeseks hitiks oli „Mustas vaikuses“. Laulud „Tõstan näpu“ ja „Sinine motoroller“ on muu hulgas olnud Reporteri ja laul „Kuu“ teleseriaali „Kelgukoerad“ tunnusmuusikaks. Bänd on välja andnud kolm heliplaati.

  1. aastal astus bänd lavale koos Eesti muusikamaailma grand old man’i Ivo Linnaga, mil ühiselt loodud lauluga „Suur loterii“ jõuti välja Eesti Laulu finaalini. Koos on tuuritatud ka mööda Eestit, esitades laule ühtekokku mitmelt koos üllitatud kauamängivalt. Ivo Linna ja Supernova koosluse tuntumad lood on teiste seas nt „Suur loterii“, „Loomulik sarm“, „Ma olen siin“ ja „Taevatähtedest tee“.

Koosseis: Ivo Linna (vokaal), Rainer Michelson (vokaal ja kitarr),Antti Kammiste (klahvpillid),  Vilho Meier (kitarr), Priit Sootla vokaal ja klahvpillid), Mati Sütt (vokaal ja basskitarr), Kalle Kindel (trummid)

Kell 19.00 Kureeritud elurikkuse arutelu. Arhitektid Tiit Sild ja Urmo Mets – „Läbi linnaehituse ajaloo erinevaid mõtteid, kuidas Emajõe kaldaid elavdada“

Kõige paremad linnad maailmas on linnad, kus voolab jõgi! Kohtumiseni Emajõe ääres!

Kontserdid ja loengud on tasuta!