Heade soovide saatmine Eestile Tartu Raekoja platsil

24. veebruar 2021
Kell 10–21 Tartu Raepoja platsil

Heade soovide saatmine Eestile Tartu Raekoja platsil

Kuidas avaldada armastust, leida sõnu headeks soovideks või väljendada leebet, hoolimisest kantud muret…? Peame silmas, et see ei olegi tihti kerge, aga veel oma riigile? Kuidas leida sõnu…?

Kui tundub, et tundeid on, aga sõnadest tuleb puudu, siis seadke 24. veebruaril kindlasti sammud Tartu Raekoja platsile. Oleme mõned sõnad teie tarvis välja otsinud ja ära trükkinud. Kui sellest valikust peaks platsil mitte piisama, mida võib ikka juhtuda, sest tundeid on ju palju ja erinevaid, siis kindlasti leiate lahenduse… Nt asendate puuduva sõna pantomiiniga!

Eesti 103. sünnipäeva ajakava Tartu Raekoja platsil 24. veebruaril:
Kell 10–17 – Sõnapusle kokkuseadmine (ja soovi korral Bullet Time fotode tegemine)
Bullet Time ehk Freeze Photobooth ehk Külmutatud Fotokambri lahenduse puhul on korraga kasutusel üle 10 professionaalset fotokaamera, mis pildistavad samaaegselt ning püüavad kinni kogu liikumise. Näiteks hüppe, sõnapusle sõnumiga Eestile lehvitamise, oma ema kõditamise jne. Sellest kõigest valmib äge liikuv, kõiki vanusegruppe võrdselt erutav väga lühike minivideoklipp, mida saate kohapeal sõpradega jagada!

Kell 18–21 – Heade soovide edastamine Eestile
Varem valmis sõnastatud head soovid maalib valgus teie tarvis õhku (kasutame Light Painting tehnoloogiat) ja teie koos selle sooviga saate taas kenasti üles pildistatud.

Lisaks kell 10.00–22.00 ehk terve päeva rõõmustavad teid Raekoja platsil ilus isamaaline muusika, lõkketuled ja muidugi uisutamine.

Vt galeriid.