TARTU TOIDU- JA VEINIFESTIVAL 2020

7. august 2020–9. august 2020
7.–8. augustil Tartu kesklinnas, 9. augustil Tammelinnas

TARTU TOIDU- JA VEINIFESTIVAL 2020

TARTU TOIDU- JA VEINIFESTIVAL JÄÄB SEL SUVEL VAHELE, ET UUEL AASTAL VEEL UHKEMANA TAGASI TULLA. KOHTUMISENI TARTUS 6.–8. AUGUSTIL 2021!

Lõuna-Eesti suurim toidu- ja veinipidu tuleb taas – Tartu toidu- ja veinifestival 2020 leiate parimad pakkumised Eesti väiketootjatelt, pop-up-söögikohad ja õdusa veiniala!
Festival pakub ehedaid maitseid Eesti väiketootjatelt, tänavatoitlustajatelt ja pop-up-restoranidelt ning rikkaliku veinivalikut. Kõigil on võimalus võtta osa avatud degustatsioonidest ja saada nõuandeid Eesti parimatelt sommeljeedelt.

Tartu toidu- ja veinifestivalil on võimalik maitsta ja kaasa osta Eesti väiketootjate toodangut, einestada mõnusates pop-up-söögikohtades ja nautida head elavat muusikat. Festivali veinialale on koondunud nii maaletoojad ja veinide tootjad, kelle toodangut saab kohapeal degusteerida ja koju kaasagi osta.
Tavapäraselt valitakse Tartu linnavein 2020 ja Tartu maitse 2020.

Toidu- ja veininaudingutele lisavad vürtsi meelelahutusprogramm kogu perele. Reede ja laupäeva õhtul (7. ja 8. augustil) saab Emajõe ööpromenaadil nautida head muusikat. 9. augustil ootavad külla Tammelinnas avatavad kodukohvikud. Lisaks pakub tegevusi lasteala.

Toidu- ja veinifestivali korraldab lisaks teistele kolm Tartu Linnavalitsuse üksust: ettevõtlusosakond, avalike suhete osakond ja Tiigi Seltsimaja.

Koduleht.

Facebook.