AUTORITE RAAMATULAAT TARTU LINNA PÄEVAL 2020

29. juuni 2020
Kell 11–17 Tartus Küüni tänaval

AUTORITE RAAMATULAAT TARTU LINNA PÄEVAL 2020

UUS KATSE – AUTOREID ÜLE EESTI OODATAKSE NÜÜD TARTUSSE OMA RAAMATUID MÜÜMA 29. JUUNIL 2021. VÄGA OODATAKSE JA KÜLL ME JÕUAME ÄRA OODATA!
Kolmandat suve rõõmustab tartlasi raamatulaat, kus oma teoseid müüvad autorid ise otse lugejatele, nii et toredate jutuajamiste ja autori-lugeja kohtumiste teel ei seisa ei miski ega keski. Saabuval suvel ootab kirjanduslinn lisaks Tartu ja Tartumaa autoritele raamatulaadale kirjanikke üle Eesti! Sellist kirjanike tihedust ruutmeetril juba üle ei trumpa – võimalik Tartus!

Autorite laat toimub 29. juunil südalinna Küüni tänavale paigaldatavas suures raamatutelgis. Laat algab kell 11 ja kestab tööpäeva lõpuni. Osta saab nii ilu- kui teaduskirjandust ja tihedas kasutuses on päeva ajalukku vormistav raamatulaada eritempel.

Tulge pange kokku nimed ja näod, ajage juttu ning uurige-puurige kõige kohta, mis lugemisest südamesse on läinud ja sinna kripeldama jäänud. Tulge ostke uusi raamatuid ja kindlasti annavad autorid oma autogrammi heal meelel ka juba varem soetatud eksemplaridesse.

 

Osalemine on autoritele-kirjanikele tasuta ja raamatulaata korraldab Tartu linn koostöös Eesti Kirjandusmuuseumiga.

Autorite registreerimine 31. maini (k. a) aadressil .

 

Ootame teid, kirjanduse- ja raamatusõbrad!