XV TAADERANDI TALISTED

20. november 2019–23. november 2019
Tiigi Seltsimajas

XV TAADERANDI TALISTED

Tänavuste Taaderandi talistete keskmes on kadripäeva kombestik ühtlasi süvendades ka mulluseid  „Hakkame santima!“ raames toimunud ettevõtmisi.

XIV Taaderandi talistete viiel kadritrallil Tiigi seltsimajas on osalemas ligi pool tuhat kadripereks ja kadrisandiks kehastunud nooremat ja vanemat rahvast.
20. ja 22. novembril on Tiigi Seltsimajas kummalgi päeval kaks kadritralli algusega kell 9.30 ja 11.00. Korraga on lustimas sadakond kadrikest. Osaleb 20 rühma Tartu lasteaedadest Hellik, Kannike, Klaabu, Krõll, Midrimaa, Mõmmik, Naerumaa, Ploomike, Poku, Ristikhein, Rukkilill, Rõõmupesa, Sass ja Tõruke.

Noorte kadritrall kogub tuure nädala lõpuks. Laupäeval on oma oskusi ja teadmisi kadrikombestikust  tutvustamas ja soovi korral huvilistele õpetamas Jauramid, Kapten Trumm Maatasast, Kaval käsi, Tähelinnud, Puhja ja Unipiha vahvad noored. Kas on kohal ka kadrititt, kaagatab kadrihani, kuuleb määgimist või visatakse vilja  – selle kogemiseks tulge seltsimajja kadrilaupäeva eelsel päeval, 23. novembril kell 11. Kes soovib, saab koju kaasa viia ka lambapea.

Taderandi talistete kadritrallidel saadud kogemustega oleks tore minna pühapäeval pere või sõpradega katri jooksma ja head sõnama!

 

Kadritralle toetab Tartu linn, sissepääs on kõigile prii!

Täpsemalt: 53059698 (Tiina Konsen) või
***
Foto: Kadritrallidel on väikestele kadrikestele abiks Kadrimaa kaart.