ANSAMBEL NOORKUU EMADEPÄEVA KONTSERT

13. mai 2018
Kell 15 Tartu Ülikooli aulas

ANSAMBEL NOORKUU EMADEPÄEVA KONTSERT

Traditsiooniliselt korraldab Tartu linn emadepäeval Tartu Ülikooli aulas maailma kõige kallimatele inimestele – emadele – kontserdi.

13. mail kell 15 edastavad armastusega oma muusikalise tervituse viis poega – Martti, Rein, Jakko, Remi, Märt ehk ansambel NOORKUU.
Kontserdile eelneb Tartu linnapea Urmas Klaasi tervitus.

Pääsmed müügil Piletimaailmas (6 €) ja enne kontserti kohapeal (8 €).

Vokaalansambel Rumal Noorkuu loodi 1996. aasta detsembris Tartus. 1999. aastal kadus ansambli nimest pool, trio muutus kvintetiks ja on nii Noorkuu nime all tegutsenud tänase päevani.Liikmeid on vahetunud, kuid viljeletav muusikastiilil on jäädud samaks – tegemist on pop-jazz a capella vokaalgrupiga, kelle repertuaaris on nii armastatud eesti kui välismaiste poplugude töötlusi ehk hittlugusid selle kõige paremas tähenduses ning natuke ka omaloomingut.

Ansambel on oma tegutsemisaja jooksul andnud üle 700 kontserdi, esinetud on lisaks Eestile veel ka Soomes, Rootsis, Norras, Lätis, Slovakkias, Saksamaal, Islandil, Hispaanias, USA-s jm. Välja on antud 11 albumit.
13. mail lauldakse Tartu Ülikooli aulas koosseisus, mis tegutseb aastast 2017: Jakko Maltis (tenor), Rein Kahro (bariton), Martti Meumers (bariton), Märt Murrik (bariton), Remi Teras (bass). Noorkuu helirežissöör on Silver Lepaste.