TARTU TANTSUKLUBI: AKORDIONID

25. aprill 2015
Kell 20 Tiigi Seltsimajas

TARTU TANTSUKLUBI: AKORDIONID

Tartu tantsuklubi: Akordionid
25. aprillil 2018 kell 20.00–24.00
Tiigi seltsimajas (Tiigi 11, Tartu)

Pärast 3-aastast pausi on Tiigi seltsimaja lava taas tundide kaupa akordionistide päralt, kes on varemgi Tartu tantsuklubis oma pillimänguga tantsijaid rõõmustanud ja neil kõigil on oma südames väike, kuid kindel koht rahvamuusika jaoks. Laval on kõrvuti musitseerimas vanameistrid koos koolijütsidega. Tantsuks mängivad teiste hulgas akordionistid Andres Murumets, Artur Aunap, Georg Sakrits, Koidu Ahk, Kulno Malva, Romet Allingu, Stina Heinola ja Urve Voitk.

Kõik rahvamuusikasõbrad on teretulnud Tartu tantsuklubisse köitvat akordionimängu kuulama ja tantsimist nautima. Vahepeal saavad teisedki kohalolevad rahvamuusikud tantsijaid rõõmustada oma pillimänguga. Tantsuklubis kõlab õhtu jooksul küla- ja linnapidude tantsumuusika 20. sajandi algusest. Tantsulood on pärit nii Eestist kui ka laiast ilmast. Selleks, et väga erinevat akordionimängu staaži omavad muusikud saaksid sujuvalt koosmusitseerimist nautida on seekord tantsuvalik kõigi jaoks tuttav ja tantsitakse populaarsemaid tantse.

Tantsuklubi on koht, kuhu on sobilik tulla koos perega ja sõpradega lustima. Mõistlik on enda heaolu tagamiseks kaasa võtta häid tuttavaid, vahetusjalanõud ja miks mitte ka külakosti ühisele teelauale.

Pilet 2 eurot; osalemine on tasuta pillimängijatele, lastele ja rahvarõivastes külastajatele.

Tartu tantsuklubi toimumisajad ja teemad hooajal 2017/2018 kell 20.00–24.00 Tiigi seltsimajas (Tiigi 11, Tartu):
25. aprillil Tartu tantsuklubi: Akordionid;
30. mail Tartu tantsuklubi: Sõpradega suveootuses.

Tartu tantsuklubi toimumist toetavad SA Tartu Kultuurkapital, Eesti Kultuurkapitali rahvakultuuri sihtkapital ja Eesti Kultuurkapitali Tartumaa ekspertgrupp.

Lisateave: tel +372 5560 2102, e-post

Foto, millel Kulno Malva: Gabriela Liivamägi