THE ILVES SISTERSI EMADEPÄEVA KONTSERT

14. mai 2017
Kell 16 Tartu Ülikooli aulas

THE ILVES SISTERSI EMADEPÄEVA KONTSERT

The Ilves Sisters on viie särava, andeka ja elurõõmsas õe kooslus, kelle repertuaar sisaldab klassikalise muusika kõrval viimasel ajal ka mõjutusi ja laenamist legendaarselt Rootsi ansamblilt ABBA.

14. mail Tartu Ülikooli aulas esinevad nad lisaks armsatele Tartu emadele ka oma emale, kes suutis tarkusega tütardes raskustele vaatamata alati säilitada huvi muusika ja harjutamise vastu.
Õed Ilvesed usuvad, et 14. mai kontsert toimub paljuski tänu emale:
„Meie ema on kui emalõvi – hoolivalt, kaitsvalt ja suure pühendumisega on ta üles kasvatanud kuus tütart. Ta on öelnud, et ta on alati soovinud endale palju lapsi ning et lapsed on tema elu kõige õigem otsus.
Muidugi teame meie hästi, et kuue tüdruku üleskasvatamine pole alati olnud lust ja lillepidu, aga me ei oskaks endale paremat ema soovida – ta oli alati olemas, alati ennastsalgavalt valmis meie heaks enda hüvedest loobuma, valmis meie eest vajadusel välja astuma ning alati õpetamas, mis on elus tegelikult oluline!
Oleme tänulikud, et ema võttis vaevaks meie haridusteel meile nii suureks toeks olla – me kindlasti ei oleks praegu seal, kus oleme, ilma emata! Tema pani meid juba paariaastaselt laulma, istus meie kõrval, kui me kodus pilli harjutama pidime, aitas vajadusel kodutöid teha ja kuni keskkooli lõpuni tundis huvi õppimise käekäigu vastu.
Ema on meile suureks eeskujuks just oma lõputu hoolimise ja lähedaste esikohale seadmisega ning loodame, et ka meist on sirgumas ema eeskujul samasugused emalõvid.“

Tervitussõnad kõikidele Tartu emadele ütleb kontserdi algul linnapea Urmas Klaas.

Piletid (5 €) müügil Piletimaailmas ja enne kontserti kohapeal.