IV TARTU VOKAALANSAMBLITE KONTSERT „OOTUSTE AEG”

2. detsember 2016
Kell 18 Tartu raekoja saalis

IV TARTU VOKAALANSAMBLITE KONTSERT „OOTUSTE AEG”

Tiigi Seltsimaja korraldab 2. detsembril Tartu linna ja maakonna vokaalansamblite päeva ja kutsub kõiki ansamblilaulu harrastajaid osalema ja muusikasõpru kontserdile. Juba neljandat korda toimuv ettevõtmine on seotud jõuluootusajaga ja kannab pealkirja „Ootuste aeg”.
2015 toimus üritus Heino Elleri nimelise Tartu Muusikakooli Tubina saalis. Nüüd otsustasid korraldajad tulla linna südamele veel lähemale ja ansamblimuusikat saab sel korral nautida Tartu raekoja kaunis saalis.

Vokaalansamblite päev annab väga erinevatele koosseisudele võimaluse ennast esitleda ja samas ka teisi näha-kuulda. Osalema oodatakse nii noorte kui täiskasvanute ansambleid noormeeste-, neidude- ja segaansamblite kategoorias. Tegemist ei ole konkursiga, kuigi igale ansamblile annab hinnangu spetsiaalselt kokku kutsutav asjatundjate nõukoda.

Raekoja saalis toimuva kontserdi erikülaliseks on vokaalansambel GRAM OF FUN Põlvast. Palun saage nendega tuttavaks siin.

Piletid 5/3 € enne kontserti kohapeal.

Võib juhtuda, et sel aastal astuvad ansamblid jõulukuul üles ka raekoja platsile kerkivas kiigemetsas Jõululinn Tartu 2016 ürituste raames.