TARTU TANTSUKLUBI: TUUSTAR

14. jaanuar 2015
Kell 20 Tiigi Seltsimajas

TARTU TANTSUKLUBI: TUUSTAR

Tuustar on rahvamuusikaansambel, kuhu kuuluvad noored rahvamuusikahuvilised, kes on pärit Jõgevalt ja Jõgevamaalt. Tegutsetakse Jõgeva Muusikakoolis ning koos musitseeritakse meelsasti ka proovidest ja esinemistest vabal ajal. Rõõmsameelsetele tuustaritele meeldib, kui kohalolijad kuulavad nende pillimängu tantsides, kuna ansambli repertuaargi on valdavalt tantsuline ja kaasakiskuv. Ansambel on käinud erinevatel festivalidel, esinenud paljudel kontsertidel ja korduvalt tantsuks mänginud Tartu tantsuklubis. 2014. aasta lõpus pälvis rahvamuusikaansambel Tuustar Eesti Rahvatantsu ja Rahvamuusika Seltsi poolt tunnustuse suvise Pillipeo ettemängude suurepäraste tulemuste ja eeskujuliku esinemise eest Pillipeol.

Ansamblis musitseerivad:
Annika Maksimov – flööt, laul;
Anni Zimmermann – flööt, laul;
Artur Aunap – kontrabass, laul;
Eha Niglas – akordion, laul;
Evelin Kupits – flööt, laul;
Hanna Grete Allev – klarnet, laul;
Katryna Pükkenen – akordion, laul;
Kerlyn Roosipõld – flööt, laul;
Stina Heinola – akordion, laul.
Tartu tantsuklubisse on oodatud musitseerima ja tantsima kõik rahvamuusikasõbrad, kel on mahti ja lusti. Soovitame enda heaolu tagamiseks kaasa võtta külakosti ühisele teelauale, häid tuttavaid ja toredaid sõpru.

Pilet 2 eurot; osalemine on tasuta pillimängijatele, lastele ja rahvarõivastes külastajatele.
Tartu tantsuklubi järgmised toimumisajad hooajal 2014/2015 kell 20.00–24.00 Tiigi seltsimajas (Tiigi 11): 28. Jaanuaril,11. veebruaril, 25. veebruaril, 11. märtsil, 25. märtsil,
8. aprillil, 22. aprillil, 6. mail ja 20. mail.

Tartu tantsuklubi toimumist toetavad Tartu Kultuurkapital, Eesti Kultuurkapitali rahvakultuuri sihtkapital ja Eesti Kultuurkapitali Tartumaa ekspertgrupp.

Lisateave: tel +372 5560 2102, e-post

Foto Ruti Kirikmäe.